SportFoto: RK Radnički 1964

Rukometaši Radničkog 1964 dočekuju Pobednika

Autor: Branko Vukašinović
13:30 | Petak, 29 03 2019

Rukometaši Radničkog 1964 dočekuju u utakmici 17. kola Super B lige Srbije ekipu Pobednika iz Prijepolja. Meč je na programu sutra od 19:30 časova u hali “Jezero“.

Pobedom nad ekipom Kuršumlije vratili smo se na pobednički kolosek, idemo dalje! Sledeće kolo dočekujemo ekipu Pobednika iz Prijepolja koja nije imala mogućnosti da nas ugosti na svom terenu. Dolaze motivisani kao i sve ekipe koje se sa razlogom nalaze ispod nas na tabeli, da pokušaju da nam oduzmu bodove, nemaju šta da izgube, poslednji su na tabeli, ali mogu da se potrude da se u Kragujevcu dogodi iznenađenje. Potrudićemo se da utakmicu odigramo u našem stilu i da sa što više lakih golova privedemo utakmicu kraju i dodjemo do što veće gol razlike”, rekao je rukometaš Radničkog 1964, Vasilije Ristić.

Na utkamici će suditi Dušan Petrović i Marko Jovanović iz Rače. Ova utakmica je prvobitno trebalo da bude odigrana u Prijepolju, ali će zbog nemogućnosti protivničke ekipe da je organizuje na svom terenu, biti odigrana u Kragujevcu.

Podsetimo i da su Kragujevčani ekipu iz Prijepolja u jesenjem delu sezone savladali rezultatom 39:18.  
Iz kragujevačkog kluba poručuju da će u predigri ovog susreta rukometašice “Radničkog 1964 – 2“ ukrstiti koplja u 17:30 časova u okviru 8. kola Prve lige Zapad sa ekipom ŽRK “Prijepolje“, tako da će gledaoci imati priliku da vide svojevrstan sudar dve škole rukometa.