SportFoto: SPD Radnički

Rukometaši Radničkog dočekuju Pančevce u borbi za vrh tabele

Autor: InfoKG
15:00 | Petak, 29 04 2022

Rukometaši Radničkog u utakmici 10. kola plej ofa Arkus lige dočekuju ekipu Dinama. Meč je na programu sutra od 18 časova u hali “Jezero”.

Dueli Radničkog i Dinama su gotovo po pravilu donosili sjajne rukometne predstave i neizvesnost do poslednjeg zvuka sirene. Kragujevčani će imati priliku da eventualnim trijumfom u subotu 30. aprila u okviru 10. kola plej ofa Arkus lige u hali Jezero, ostvare značajniju prednost u borbi za sam vrh tabele. U prvom plej of duelu nakon sjajne i uzbudljive rukometne predstave, subotnji rivali su podelili plen rezultatom 29:29.

Nakon tri teška gostovanja koja smo imali zaredom sada igramo kod kuće. Radili smo naporno cele nedelje kako bi se pripremili za ekipu iz Pančeva koja dolazi u izuzetnoj formi. Odigrali su odličnu utakmicu protiv Metaloplastike i znamo da dolaze motivisani. Na nama je da odradimo maksimalno pripremu, da prikazemo motivaciju i želju, odigramo jedan dobar meč kao što znamo da odigramo kod kuće i nadamo se dobrom rezultatu”, izneo je očekivanja pred susret sa Dinamom ubojiti bek Radničkog Mihajlo Knežević.

Za navijače Radničkog i ljubitelje rukometa je obezbeđen direktan prenos utakmice na YouTube kanalu Arkus liga

Izvor: SPD Radnički