SportFoto: RK Radnički 1964

Rukometaši Radničkog započeli pripreme za novu sezonu (FOTO)

Autor: Branko Vukašinović
15:00 | Utorak, 30 07 2019

Rukometaši Radničkog 1964 su nakon protekle burne sezone u kojoj su deobom prvog mesta ostali uskraćeni da ove godine nastupaju u najvišem rangu takmičenja, započeli  pripreme za novu sezonu u Super B ligi. Iz kluba poručuju da im ambicije ostaju nepromenjene, a to je borba za najviši rang.

Cilj je da iz treninga u trening, utakmice u utakmicu napredujemo kao tim i načinimo korak više u odnosu na prethodnu sezonu. Kompletne pripreme i trenažni proces ćemo obaviti u Kragujevcu, gde imamo sve uslove za rad. Planirano je desetak kontrolnih mečeva do početka prvenstva, gde ćemo brusiti formu i uigrati se za sve napore koji nas očekuju”, izjavio je šef stručnog štaba Radničkog 1964, Dragan Študer. 

Rukometaši Radničkog 1964 su žejno iščekivali pripreme i nadaju se da će ove godine ostvariti cilj. 

Nakon pauze od skoro mesec dana, slobodno mogu reći da smo željno isčekivali da krenemo sa pripremama i svim onim izazovima koji stoje pred nama. Siguran sam da ćemo opet biti dovoljno kvalitetna i konkurentna ekipa, koja će napasti sam vrh tabele, s obzirom na to da je zadržana okosnica tima i da smo iskusniji za godinu dana”, rekao je kapiten Radničkog 1964, Miloš Stevanović.

Iz kragujevačkog rukometnog kluba su u letnjoj pauzi otišli Nemanja Vuković i Bojan Tomić.

Galerija slika