SportFoto: SPD Radnički

Rukometašice Radničkog dočekuju ekipu Železničara

Autor: InfoKG
11:00 | Petak, 18 03 2022

Rukometašice Radničkog u utakmici 17. kola Arkus lige odmeriće snage sa ekipom Železničara. Meč je na programu sutra od 20 časova u Hali “Jezero”. 

Rukometašice Radničkog su duelom u Jagodini ušle u seriju teških utakmica, gde za cilj imaju ulazak u plej of našeg elitnog takmičenja. Jednog od najtežih protivnika u tom nizu, ekipu Železničara iz Inđije, koja se nalazi na deobi prvog mesta, će dočekati na svom parketu u subotu 19. marta u okviru 17. kola Arkus lige I pokušati da trijumfom naprave značajan iskorak u ispunjenju cilja. Susret u jesenjem delu prvenstva, Železničar je rešio u svoju korist rezultatom 40:32. 

Nakon pretrpljenog poraza od višestrukog šampiona Jagodine na njihovom terenu, šansu za povratak na pobednički kolosek imamo već u narednom duelu sa Železničarom. Veliki broj taktičkih i tehničkih grešaka nas je koštao poraza, no ovu nedelju smo iskoristile na ispravljanju uočenih slabosti i dobroj pripremi za susret koji nas očekuje. Inđijke su mlada, poletna, fizički spremna ekipa koja dobro trči i koristi igru u tranziciji. Moje saigračice i ja imamo težak zadatak pred sobom, ali ako ispoštujemo sve postavljene zadatke stručnog štaba, verujem da bodovi mogu ostati u Kragujevcu”, najavila je susret sa ekipom Železničara, juniorska reprezentativka iz redova Radničkog Helena Inđić.

Za navijače Radničkog i ljubitelje rukometa je obezbeđen direktan prenos utakmice na YouTube kanalu Arkus liga

Izvor: SPD Radnički