SportFoto: SPD Radnički

Rukometašice Radničkog protiv Topličanina u hali “Jezero”

Autor: InfoKG
10:30 | Petak, 29 11 2019

Rukometašice Radničkog su protekle takmičarske sezone odigrale dva neizvesna meča sa ekipom Topličanina, iz kojih su osvojile samo bod. Priliku da ostvare prvu pobedu protiv ovog rivala u Super B ligi, imaće u sutra od 16:30 časova u hali “Jezero”, u oproštajnoj utakmici polusezone pred svojom publikom. 

Očekuje nas jedna zahtevna utakmica protiv gošći iz Prokuplja. Očekujem kvalitetan i neizvestan susret u koji ulazimo maksimalno skoncentrisane i motivisane kako bi zabeležile novu pobedu, kojom bi potvrdile i učvrstile lidersku poziciju. Subotnji meč za nas predstavlja još jedan test, pošto ekipa Topličanina u svom sastavu ima prekaljene igračice, ali mišljenja sam da mladošću možemo parirati iskustvu”, istakla je bek Radničkog, Mileva Knežević, i ovom prilikom pozvala navijače da sutra budu uz rukometašice Radničkog u što većem broju, kako bi zajedničkim snagama ostvarili još jednu pobedu u nizu.

Uvertira pred ovu utakmicu je meč poslednjeg, devetog kola jesenjeg dela sezone Prve lige zapad za žene, koju će odigrati rukometašice Radničkog 2 sa ekipom Bekamenta iz Aranđelovca, sa početkom u 14:30 časova. Ulaz je besplatan za oba meča.