SportFoto: SPD Radnički - arhiva

Rukometašice Radničkog protiv Vojvodine

Autor: InfoKG
11:00 | Petak, 10 02 2023

Protivnika po meri, starog rivala sa kojim već godinama igraju tradicionalno neizvesne mečeve, ekipu Vojvodine iz Novog Sada rukometašice Radničkog ugostiće sutra, 11. februara u svojoj dvorani u okviru 14. kola, gde bi se eventualnim trijumfom vratile na poziciju u sredini tabele. Početak je zakazan za 16.30 časova. I ovaj susret će imati humanitarni karakter u cilju prikupljanja sredstava za lečenje bivše kadetkinje Radničkog Milice Lisice, gde će simbolična ulaznica biti SMS sa porukom 1431 na 3030. U prvom duelu, Novosađanke su na svom parketu slavile rezultatom 32:30.

"Vojvodina je stabilna ekipa bez velikih oscilacija u igri, koja istim tempom i počinje i završava utakmicu. Sastavljena je od mladih, ali ipak iskusnih i izuzetno snažnih igračica koje je uvek izazov zaustaviti. U prvom delu sezone pretrpele smo nesrećan poraz na gostujućem terenu, tako da smo visoko motivisane da bodove ostavimo u hali Jezero. Kao i uvek trudićemo se da odigramo agresivno u fazi odbrane sa velikim brojem kontranapada i atraktivnih poteza, tako da ovim putem pozivam navijače da nas podrže u što većem broju", najavila je duel sa novosadskom ekipom, bek Radničkog Tijana Petrović.

Nakon dva poraza na startu prolećnog dela sezone Arkus lige i pada na tabeli za tri mesta, rukometašice Radničkog su u potrazi za prvim bodovima.

Izvor: SPD Radnički