SportFoto: SPD Radnički

Rukometašice Radničkog za ostanak u finalnoj seriji

Autor: InfoKG
13:00 | Ponedeljak, 31 05 2021

Rukometašice Radničkog su, kako je debitantska sezona odmicala, rasle, stasavale i njihova igra je dobijala prepoznatljiv oblik i fizionomiju. Uspešno su rešile u svoju korist veći broj teških utakmica i tako pokazale da mogu da se nose sa najboljim ekipama. Pred njima je, do sada, najteži zadatak, da izbore pobedu, izjednače rezultat u finalnoj seriji i zakažu majstoricu protiv šampionske ekipe Jagodine. Drugi meč finala plej-ofa Super lige za žene je zakazan za sutra od 18 časova u hali Jezero, kada će pokušati da se revanširaju za poraz u prvom duelu Jagodini 30:26.

Nakon odigrane prve runde finala plej-ofa i pretrpljenog poraza, očekuje nas druga utakmica u našoj hali, na našem terenu gde ćemo pokušati da poravnamo rezultat u finalnoj seriji i dođemo na korak do titule. Put neće biti nimalo lak, jer su Jagodinke pokazale da im je cilj titula. Nadam se da ćemo smoći snage, verujem u svoje saigračice i u našu borbenost kako u odbrani tako i u napadu i uz korekciju grešaka iz prve utakmice očekujem pobedu koja bi nas približila na korak do cilja, šampionskog pehara i tako zaokružila jednu uspešnu sezonu, najavilla je drugi finalni meč plej-of serije”, čuvar mreže Radničkog Amina Hasanović.

Direktan prenos utakmice je na drugom programu Radio televizije Srbije, a obezbeđen je i direktan prenos na YouTube kanalu Super rukometna liga žene

Izvor: SPD Radnički