SportFoto: SPD Radnički

Rukometna poslastica za kraj godine

Autor: InfoKG
15:00 | Utorak, 15 12 2020

Rukometaši Radničkog su sjajnim partijama i dvema vezanim pobedama pokazali da je loša serija i kriza rezultata iza njih, iako nisu nastupili u najjačem sastavu. Priliku za het-trik imaće već sutra, kada će u susretu 10. odloženog kola Arkus lige ugostiti protivnika po meri, prvoplasiranu ekipu B grupe, niškog Železničara. U prvom delu sezone, Nišlije su slavile na svom terenu rezultatom 34:27.

Nakon dva teška gostovanja i ostvarenih pobeda koje nam izuzetno znače i došle su u pravo vreme, u sredu nam kao šlag na tortu dolazi lider na tabeli. Nišlije su ekipa koja je odlično selektirana i igraju dugo zajedno u istom sastavu. Uigrani su, igraju brz, moderan rukomet i  popunjeni su na svim pozicijama. I pored toga, imamo snažan motiv i želju da se predstavimo u najboljem svetlu. U utakmicu ulazimo rasterećeni i nadam se da ćemo pružiti dobru partiju, nastaviti niz pobeda i trijumfom završiti ovu godinu”, izneo je očekivanja pred duel sa Železničarom, talentovani desni bek Radničkog Luka Đerić.

Početak utakmice u hali Jezero je zakazan za 19 časova, a pravdu će deliti sudijski par Ivan Mošorinski iz Novog Sada i Aleksandar Pandžić iz Zrenjanina. 

Izvor: SPD Radnički