Sport

Stefanović trijumfovao u Smederevu (FOTO)

Autor: Branko Vukašinović
18:30 | Ponedeljak, 13 02 2017

Član Streljačkog kluba “Čika Mata”, Milutni Stefanović trijumfovao je u finalu Kupa Srbije u Smederevu, osvojivši zlatnu medalju.

Na Kupu Srbije u ekipnoj konkurenciji najbolji je bio, kao i prošle godine, kragujevački Streljački klub “Čika Mata”. Kragujevčanka Nevena Armuš osvojila je treće mesto u gađanju vazdušnom puškom kod seniorki, a u juniorskoj konkurenciji srebro. Stevan Jovanović bio je najbolji u juniorskoj konkurenciji.

Osvojili smo sve šta smo želeli, i više od toga. Pomeramo granice u našem sportu i postavljamo nove! Četiri državna rekorda za dva dana, od toga, kao najupečatljiviji je moj rekord iz kvalifikacija 632,1, koji je samo 1,4 ispod svetskog rekorda! Takođe i rezultat finala 249,7 je novi državni rekord. Na ovom finalu smo ostvarili još jedan rekord koji smo jako želeli, a to je ekipni! U našem sportu ekipne rekorde drže ekipe Državne reprezentacije Srbije u čiji sastav se biraju tri najbolja takmičara koji predstavljaju Srbiju na prvenstvima, kontinenata i sveta, a od juče ovaj rekord, ekipni, je u vlasništvu našeg kluba!”, izjavio je za InfoKG Milutni Stefanović.

Galerija slika