SportFoto: SPD Radnički

Šumadinci pali u četvrtom setu

Autor: InfoKG
16:00 | Petak, 09 10 2020

Odbojkaši Radničkog poraženi su na gostovanju požarevačkom Mladom radniku, u uvodnoj utakmici petog kola Super lige Srbije, rezultatom 1:3.  

Duel u SC „Požarevac“ pripao je domaćinu, koji je bio agresivniji na servisu i uspešniji u bloku, što mu je na kraju i donelo veliki trijumf. Kragujevčani su, uprkos porazu, pružili sasvim solidnu partiju, a da je bilo malo više hrabrosti i koncentracije u završnicama prvog i trećeg seta, mogli su se radovati pobedi na ovom gostovanju. 

Ključ pobede požarevačkog tima na ovom susretu bio je kapiten Mladen Bojović. Iskusni internacionalac je sa 30 osvojenih poena, od toga čak 7 sa servis linije, zaslužio epitet igrača utakmice. Daleko iza svog kapitena po učinku našli su se Aleksa Polomac sa 12 i Senegalac Sejdou sa 10 poena. 

U ekipi Dragana Kobiljskog najbolji utisak ostavili su Milutin Nejić sa 18 i korektor Irfan Hamzagić sa 16 osvojenih poena. 

Kragujevčane u utorak od 17 časova, u hali “Jezero“, očekuje zaostali meč četvrtog kola Super lige Srbije protiv beogradskog Partizana, a zatim sledi gostovanje Novom Pazaru.