SportFoto: Meridianbet

Sve više fudbala na listama, najveće kvote i nagrade čekaju te u Meridianu

Autor: InfoKG
12:30 | Sreda, 03 06 2020

Lopta se zavrtela širom Evrope, a jun postaje mesec kada će fudbal definitivno biti u fokusu. Trka za titulu danas se nastavlja i u Portugalu. Nastavak će otvoriti Portimonense i Žil Visente, a nešto kasnije večeras sastaće se i Famalisao i Porto.

Porto je prvi na tabeli sa bodom više od drugoplasirane Benfike. Famalisao je prošlog leta kao novajlija u ligi napravio pravu transfer pometnju i doveo čak 19 novih fudbalera. Posle 25 godina bez elite u dosadašnjem delu sezone opravdao je ambicije uprave i navijača a cilj se zna – Evropa sledeće sezone. Na samo bod je od evrozone i portugalski Lester neće stati, iako im u goste stiže velikan. 

Iako je jasno ko je favorit, remi ne bi bio iznenađenje, a Meridianbet nudi privlačnu kvotu za singliranje - 4.45.

Tipico Bundesliga Austrije je još jedna u nizu koja se vraća ove nedelje. Odlična najava bila je kiša golova u finalu Kupa, gde je Salcburg „petardom“ i ubedljivim trijumfom (5:0) nad drugoligašem Austrija Luštenau podigao pehar.

U goste Salcburgu stiže Rapid. „Crveni bikovi“ su na čelu tabele, ali su sledeća dva tima na samo četiri boda od vrha. Zato će se posle ovog duela mnogo toga znati a dileme nema da nas očekuje vrhunski fudbal, jer i tradicija kaže tako.

Kvota na Salcburg je 1.62, a ukoliko tipuješ pobedu domaćina, možeš je kombinovati i sa golovima - igra 1&3+ daje odličnu kvotu 2.04.

Igra se i „original“ Bundesliga a vrlo dobar meč očekujemo u Bremenu gde Verder dočekuje Ajntraht Frankfurt. Statistika nam ne ostavlja previše dilema šta staviti na tiket - u poslednjih sedam međusobnih ligaških duela oba tima su tresla mreže. Zato je Meridianov predlog Meridiana igra GG3+ po vrlo dobroj kvoti (2.06).

Titula je očekivano i zvanično pripala Zvezdi, a sada sledi vrlo zanimljiva borba za Kup Srbije. Od 15 časova igraće Čukarički i Radnički Niš, nešto kasnije (17.30) sastaju se Radnik i Partizan, a od 20 časova snage će odmeriti Vojvodina i Mladost iz Lučana.

Današnja lista bogata je kao u udarnim terminima, pa je vrhunski trenutak da postaneš dupli pobednik. Registruj se na meridianbet.rs, uplati tiket i u slučaju da bude dobitan - Meridian te časti još jednim dobitkom! 

*PR tekst