SportFoto: KVK Radnički

Talentovani Rus Danil Frolov pojačao KVK “Radnički“

Autor: InfoKG
15:00 | Četvrtak, 14 02 2019

Kragujevački vaterpolo klub Radnički pojačao je jedan od najperspektivnijih ruskih igrača, osamnaestogodišnji Danil Frolov. Dolazi iz moskovskog Dinama, a o kakvom talentu je reč najbolje govori podatak da je bio na spisku licenciranih igrača ovog bogatog ruskog kluba za Ligu šampiona. 

Došao sam ovde zato što je ekipa odlična, a trener veliki stručnjak. Mislim da će mi igranje u Radničkom mnogo pomoći da postanem vrhunski igrač. Čuo sam dosta toga lepog o Radničkom, a iz prve ruke informacije mi je dao Ivan Gusarov. Kada sam čuo da su ljudi iz Kragujevca zainteresovani da me dovedu, za mene dileme nije bilo. Na takmičarskom planu očekujem samo pobede i želim da pomognem klubu da ostvari svoje ambicije“, rekao je Frolov.

Trener Radničkog, Uroš Stevanović, u kvalitete Frolova uverio se letos na Svetskom prvenstvu za juniore u mađarskom Sombatelju, gde je predvodio srpski juniorski tim. Frolovu će društvo u Kragujevcu praviti Ivan Gusarov, koji je letos takođe iz Dinama stigao u kragujevački tim i trenutno je vodeći strelac kluba.