SportFoto: FK Radnički 1923

Tandem mladih crnogorskih fudbalera na “Čika Dači”

Autor: InfoKG
15:00 | Sreda, 21 07 2021

Fudbalski klub Radnički 1923 jači je za dva velika pojačanja, a to su potencijalni reprezentativac Crne Gore i povratnik iz inostranstva Momčilo Rašo i član mlade selekcije "sokolova" Miloš Brnović. 

Momčilo Rašo ima 24 godina i igra na poziciji štopera. Najveći deo svoje karijere proveo je u inostranstvu, igrajući u klubovima iz Češke, Severne Makedonije i Letonije. Poslednji angažman imao je u jednoj od vodećih ekipa kiparskog šampionata AEL Larnaki, za koju je nastupao prethodne 3 sezone i sa kojom je osvojio nacionalni kup. Rašo je prošao sve mlađe selekcije Crne Gore, zabeležio je dvanaest nastupa za mladu selekciju "sokolova", a trenutno se nalazi na širem spisku A reprezentativaca. Potpisao je jednogodišnji ugovor sa kragujevačkim klubom.

Crveni dres zadužio je i Miloš Brnović, 21-godišnji fudbaler sredine terena i mladi reprezentativac Crne Gore. Brnović stiže iz ekipe OFK Titograd za koju je odigrao oko šezdeset utakmica u Prvoj ligi Crne Gore. Ovaj perspektivni, polivalentni fudbaler, koji je upisao šest nastupa za mladu selekciju Crne Gore, vernost Radničkom 1923 oročio je na tri godine. 

Izvor: FK Radnički 1923