SportFoto: Facebook/Taekwondo Akademija Kragujevac

Tekvondo akademija Kragujevac osvojila OSAM medalja u Beogradu (FOTO)

Autor: InfoKG
11:00 | Sreda, 05 10 2022

Članovi Tekvondo akademije Kragujevac osvojili su osam medalja, četiri zlatne, tri srebrne i bronzanu, na Međunarodnom turniru “Elit open”, održanog proteklog vikenda u Sportskoj hali “Ranko Žeravica” na Novom Beogradu. 

Na ovogodišnjem Međunarodnom turniru “Elit open” snage je odmerilo 540 takmičara iz 56 klubova iz sedam zemalja. Među njima bili sui čalnovi Tekvondo akademije Kragujevac. 

Prvog dana turnira Tekvondo akademija Kragujevac ostvarila je stopostotni učinak, jer se nadmetalo šest takmičara tog kluba i svi oni su se okitili odličjima. 

Zlato su osvojiliu Marija Bradić Sofija Živojinović i Strahinja Manojlović. Srebro je pripalo Lani Labudović i Miroslavu Kostoviću, a bronza Kristini Stević. 

Kadeti Tekvondo akademije Kragujevac su drugog dana tog turnira osvojili dve medalje. Najsjajnijim odličjem se okitila Ksenija Nešović, dok je srebro pripalo Đurđi Petrović.   

Članovi Tekvondo akademije Kragujevac sada se pripremaju za nastup na G2 turniru u Podgorici i takmičenju u Nišu, koji će biti održani sredinom oktobra.

Galerija slika