SportFoto: MOS Kragujevac

Testirane najmlađe odbojkašice za pionirsku reprezentaciju Srbije

Autor: Branko Vukašinović
11:00 | Sreda, 05 06 2019

U Kragujevcu je testirano 58 odbojkašica iz 10 klubova sa teritorije Međuokružnog odbojkaškog saveza Kragujevac, koje su potencijalne kandidatkinje za žensku pionirsku reprezentaciju Srbije. Iz Odbojkaškog saveza Srbije poručili su da se okupljanje pionirki organizuje sa ciljem da se stekne što bolji uvid u mogućnosti igračica rođenih 2005, 2006. i 2007, kao i planiranja akcija u ovoj i narednoj godini.

Testiranje pionirki održano je u sali Osnovne škole “Mirko Jovanović”, u organizaciji Međuokružnog odbojkaškog saveza Kragujevac i Odbojkaškog saveza Srbije.

Trening i testiranje su obavili prvi trener pionirki Srbije, Željko Šćepanović i sportski direktor OSS sa posebnim zaduženjima za žensku pionirsku, kadetsku i juniorsku reprezentaciju, Biljana Mihailović.

Najmlađe odbojkašice su pozdravili predsednik, generalni sekretar i predsednik aktiva trenera Međuokružnog odbojkaškog saveza Kragujevac, Vladimir Jović, Nenad Cvetković i Predrag Srećković, kao i član Skupštine Odbojkaškog saveza Srbije, Peđa Lekić.