SportFoto: spdradnickikragujevac.com

Startuje Super liga Srbije: Odbojkaši Radničkog dočekuju Jedinstvo

Autor: InfoKG
12:00 | Petak, 04 10 2019

Odbojkaši Radničkog na premijeri u novoj sezoni BPŠ Super lige Srbije sutra od 18 časova u SBB hali Jezero dočekuju Jedinstvo iz Stare Pazove.

"Jedinstvo je ekipa koja je prošle sezone namučila gotovo sve ekipe, iskusni, poznaju se dobro i u ovu sezonu ulaze sa samo jednom promenom u timu, i to na poziciji korektora, gde je umesto Tome Micića došao Anđelko Ćuk, još jedan iskusan i odličan igrač sa inostranom karijerom. Jako je važno da u utakmicu sa njima uđemo maksimalno fokusirani i da ih nikako ne potcenimo", smatra trener Radničkog Ivan Blagojević.

Kragujevčani prethodne sezone, baš kao i njihov predstojeći rival, nisu uspeli da se domognu završne borbe za titulu, ali su zato stigli do finala Kupa Srbije, eliminisavši upravo Jedinstvo u polufinalnom dvomeču. U Radničkom su rešeni da ove sezone naprave korak više i pokušaju da dođu do nekog od trofeja, pa su u skladu sa tim mnogo pre ostalih klubova formirali ekipu i započeli sa pripremama.

"Imali smo prilično dug uvodni deo priprema, gde je akcenat bio prevashodno na sticanju kondicije. Pre par dana vratili smo se iz Slovenije, gde smo odradili taj završni deo priprema i odigrali još par kontrolnih utakmica. Smatram da je pripremni period dobro protekao i da spremni dočekujemo start sezone", kaže kapiten Radničkog Vladimir Jekić.

Ulaz na utakmicu između Radničkog i Jedinstva je besplatan.