InfoFoto: Arhiva

Sajam zdravlja na Šumadija sajmu

Autor: Branko Vukašinović
10:00 | Četvrtak, 11 10 2018

Sajam zdravlja, treći po redu, svečano će biti otvoren sutra i trajaće do subote, 13. oktobra, na kragujevačkom sajmištu. Na manifestaciji će se predstaviti više od 50 izlagača, a reč je o zdravstvenim ustanovama, klinikama, laboratorijama, farmaceutskim kućama. Sve posetioce očekuju besplatni pregledi, analize, saveti lekara i predavanja, a obezbeđeni su i brojni popusti. 

Specijalni gosti ovogodišnje manifestacije su voditeljka Suzana Mančić i doktorka Nada Macura. Agencija Dream Factory organizuje Sajam zdravlja uz podršku lokalne samouprave. 

“Sajam zdravlja je manifestacija preventivno-promotivnog, prodajnog i edukativnog karakterai predstavlja najveće dešavanje ovog tipa u Centralnoj Srbiji. Izlagači su zvanične i privatne zdravstvene ustanove sa ovog područija, farmaceutske kuće, kompanije koje proizvode wellness i spa proizvode, i pružaju usluge iz pomenutih oblasti, udruženja bolesnih i svi oni koji na bilo koji način doprinose zdravlju”, poručuju iz agencije Dream Factory.  

Radno vreme sajma je od 10 do 20 časova, a za sve posetioce obezbeđeni su besplatni ulaz i parking. Kompletan program i sve informacije o Sajmu zdravlja možete pronaći na sajtu sajamzdravlja.org.