InfoFoto: Twitter.com/Air Serbia

Air Serbia stiže u Kragujevac: Potraga za novim članovima kabinske posade

Autor: InfoKG
12:11 | Sreda, 14 02 2024

Kompanija Er Srbija, u potrazi za novim članicama i članovima kabinske posade za uzbudljivu letnju sezonu, stiže i u Kragujevac 29. februara. Tada će biti organizovano testiranje zainteresovanih kandidata, koji se mogu prijaviti putem sajta Er Srbije.

U okviru intenzivnih priprema za predstojeću letnju sezonu kompanija, Er Srbija (Air Serbia), pokrenula je konkurs za zapošljavanje novih članica i članova kabinske posade za svoju bazu u Beogradu. 

Er Srbija će organizovati testiranja zainteresovanih kandidata, sa ili bez iskustva, u četiri grada i to u Čačku 23. februara, Novom Sadu 27. februara, Kragujevcu 29. februara i Nišu 1. marta. Za testiranje se zainteresovani mogu prijaviti putem sajta Er Srbije

Za posao u kompaniji Er Srbija mogu se prijaviti svi državljani Republike Srbije koji u trenutku podnošenja prijave imaju navršenih 18 godina, najmanje diplomu srednje škole i tečno govore i pišu engleski jezik. 

Prijave su otvorene do 24 časa pre testiranja u Čačku, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu. Posle prve selekcije, kandidati koji uđu u uži izbor biće pozvani na testiranje. Najuspešniji kandidati, spremni da na posao kreću iz matične baze Er Srbije u Beogradu, imaće priliku za zaposlenje.