Info

“Akvica” – Otvorena najveća igraonica u Kragujevcu (FOTO)

Autor: Branko Vukašinović
12:40 | Četvrtak, 05 05 2016

Kragujevački mališani su od sada u prilici da se igraju, druže i proslave rođendan u najvećoj igraonici u gradu “Akvica”, koja se nalazi na Aerodromu u Avalskoj ulici 47, na spratu Poslovnog centra “Primus Aqua”.

“Akvica” se prostire na 500 kvadrata, a multifunkcionalni objekat poseduje veliki broj elemenata za igranje: sportski teren, lavirint, bazen sa lopticama, igračke. U najvećoj igraonici u Kragujevcu očekuju vas i animacije za decu, facepainting, kreativne radionice, baby kutak.

Ukoliko želite da vaše dete ima nezaboravu rođendansku proslavu, “Akvica” je pravo mesto za to, jer će svaki slavljenik, odnosno slavljenica dobiti i poklon iznenađenja.

Roditelji mogu da ostave mališane na čuvanje, a o njima će brinuti iskusni vaspitači i stručni animatori.

U okviru igraonice nalazi se nalazi se kafić “Primus”, u kom roditelji mogu da se opuste i uživaju, s obzirom na to da poseduje WI-FI internet, veliki izbor pića, kolača, sladoleda.

Igraonica „Akvica“ otvorena je svakog dana od 12 do 20 časova, osim ponedeljkom kada ne radi. Sve informacije možete dobiti pozivom na brojeve telefona 034/353-486 i 065/353-48-66, kao i na njihovoj zvaničnoj Facebook stranici.

Galerija slika