Info

"BUDITE UZ NAS DO POBEDE": Potresno pismo Aninog supruga - Listam naše fotografije, jurim na sve strane da prikupim prokleti novac!

Autor: Jovana Mladenović
12:42 | Petak, 05 08 2022

Na Facebook stranici "Za Anin život", koja je napravljena u svrhu informisanja javnosti i upućivanja apela za pomoć za našu sugrađanku Anu koja se bori s tumorom na mozgu, njen suprug je sa svima podelio svoje najdublje emocije, agoniju kroz koju prolaze u trci s vremenom. Podsetimo, za Anino lečenje u Japanu hitno je potrebno prikupiti 400.000 evra. Na dnu teksta pročitajte kako možete da pomognete Ani, a u nastavku vam prenosimo Miljanovu ispovest:

Otkako je krenulo sve ovo sa Anom, dani idu kao na traci, prebrzo. Kada ti najviše treba, vreme kao da namerno ubrzava. Već nekoliko poslednjih dana, od svitanja do sumraka, jurim na sve strane pokušavajući da nađem način kako da prikupimo prokleti novac pre nego što joj se stanje pogorša. Sinoć, kada sam stigao kući i zatekao Anu i Ninu da spavaju zagrljene u krevetu, pomislio sam – još jedan dan je prošao. 

Uvuče mi se neki nemir, prostruji misao – danas nisam uradio dovoljno! Iako je bilo pretoplo, odjednom mi naiđe neka jeza, srce poče jače da tuče, adrenalin da puca... Shvatih da od spavanja nema ništa, legao sam kraj njih i u potpunom mraku uzeo telefon u ruke. 

Danas skoro nisam ni video Anu i osećao sam se nekako krivim što ovih dana ne provodimo više vremena zajedno. Obično to retko radim, ali počeo sam da listam stare fotografije. Kada sam naleteo baš na ovu. Osetio sam suzu kako klizi niz obraz,nisam se ni potrudio da je sklonim, aterirala mi je na rame. 

Ostao sam zagledan na detalj na fotki - Ninu koja čvrsto, iz sve snage grli Aninu nogu. Mislim, ona je inače baš toplo dete. Bulkvalno topi svaki put kada se nasmeje, kada poljubi, zagrli… Taj osmeh i toplinu je potpuno “pokupila” od Ane… Odjednom mi je kroz glavu prošlo hiljade njihovih ovakvih zagrljaja. Premotavao sam situacije, čini mi se da nema dana a da ne stegne Anu oko vrata, noge, ruke, da joj stisne resicu na uvu, onako jako, jako, kao da nema drugi način da kanališe svoju ljubav prema njoj… Nina je toooliko voli! 

Da se snaga tog zagrljaja može izmeriti, na kantaru bi sigurno vredelo mnogo više od ovih 400.000 evra koliko nam je potrebno da Ana živi. I ostane sa svojom Ninom, sa nama. Nažalost, živimo u svetu se pravo na život meri novcem. 

Jutros sam se probudio pre njih dve i odlučio da ovo podelim sa svima vama koji nas podržavate. Čeka me novi dan, nastavak borbe za Anu, borbe u kojoj Nina i ja ne možemo sami. Ljubav se ne da izmeriti na kantar, ali daje snagu i veru. 
Veru da ćemo uspeti. Uz vašu i Božiju pomoć! 
Budite uz nas do pobede! 
Vaš Miljan

Podelite post da svi vide! Jako je bitno!

Kako možete pomoći Ani: 
SMS 1321 na 3030 iz Srbije
SMS human1321 na 455 iz Švajcarske
Uplatom na dinarski račun:160-6000001421741-13
Uplatom na devizni račun:160-6000001422106-82
IBAN: RS35160600000142210682
SWIFT/BIC: DBDBRSBG
PayPal: https://www.budihuman.rs/paypal/1321/ana-miletic