Info

DANI ZDRAVLJA: Besplatni pregledi, "upoznavanje" proizvoda i tretmana, saveti o zaštiti od Korona virusa

Autor: Jovana Mladenović
13:00 | Petak, 28 02 2020

Dani zdravlja, već tradicionalna manifestacija preventivno-promotivnog karaktera, održaće se sutra od 10 do 22 sata u Plazi. Posetioci će biti u prilici da obave besplatne preglede, konsultuju se sa lekarima i informišu se o zdravstvenim uslugama i najsavremenijim tretmanima.

Na desetak štandova će se obavljati pregledi, konsultacije i promovisati proizvodi namenjeni zdravlju. Posetioci će na štandu Doma Zdravlja Kragujevac moći da provere krvni pritisak i nivo šećera u krvi, ali i da saznaju kako da se zaštite od Korona virusa. 

Zavod za stomatologiju Kragujevac će promovisati svoje usluge i Curasept sredstva za oralnu higijenu, dok će Zepter organizovati promociju svojih proizvoda u službi zdravlja, a na licu mesta moći ćete da postanete član Zepter kluba Live 100 i ostvarite brojne benefite. 

Pedijatrijsko-kardiološka ordinacija Anacor-med promovisaće preventivne kardiološke preglede namenjene deci-sportistima, ali i brojne usluge koje u njihovoj ordinaciji pružaju eminentni profesori, o čemu više možete saznati na sajtu anacormed.rs 

Posetioci će imati priliku da se upoznaju i sa Tiens proizvodima na bazi kineske tradicionalne medicine, uslugama Derma estetic centra, koji će promovisati tretmane hijaluronskim filerima, PRP, botoksom i najsavremenijim dermatološkim laserom u centralnoj Srbiji.

Takože, moći će da se konsultuju o nameštanju prvog pršljana Atlasa metodom Human UP sa doktorom prirodnih nauka Zoranom Jankovićem,  kao i mogućnostima specijalističke ordinacije Tesla medik za dijagnostiku magnetnom rezonancom i Slice skenerom najnovije generacije.