Info

Deca iz Centra “Kneginja Ljubica” posetila Đavolju varoš i Niš, zahvaljujući Humanitarnom susretu “oldtajmera” (FOTO)

Autor: Branko Vukašinović
10:00 | Utorak, 06 11 2018

Deca iz Centra za razvoj usluga socijalne zaštite „Kneginja Ljubica“, njih dvadesetoro, bili su na jednodnevnom izletu u Đavoljoj varoši i Nišu, zahvaljujući humanitarnim akcijama Kluba oldtajmera Retro S.O.S. 

Cilj koji je tim Kluba oldtajmera Retro S.O.S. i tim ADRA Srbija postavio je ostvaren. Mališani su u pratnji dva vaspitača bili na ekskurziji u Đavoljoj varoši i Nišu, gde su imali prilike da dožive nešto što će ulepšati njihovo detinjstvo i oblikovati njihovo odrastanje”, poručuju iz Kluba oldtajmera Retro S.O.S.

Novac za odlazak mališana iz Centra za razvoj usluga socijalne zaštite „Kneginja Ljubica“ na jednodnevni izlet u Đavolju varoš i Niš prikupljen je tokom humanitarne izložbe oldtajmera, održane u septembru u Šoping centru “Kragujevac Plaza”, i humanitarnom susretu ovih vozila, koji j upriličen u Velikom parku. 

Podsetimo, deca iz Centra za razvoj usluga socijalne zaštite „Kneginja Ljubica“ prošle godine su zahvaljujući ovim akcijama Kluba oldtajmera Retro S.O.S. letovala na crnogorskom primorju, tačnije u Zelenici. 

Galerija slika