InfoFoto: Facebook/300 Kragujevčana

Deda Mraz u Kragujevcu: Udruženje “300 Kragujevčana” daruje decu paketićima

Autor: Branko Vukašinović
13:00 | Petak, 28 12 2018

U okviru projekta “Deda Mraz u Kragujevcu”, Udruženje građanja “300 Kragujevčana” dodeliće sutra od 11 sati na Đačkom trgu, ispred Prve gimnazije, 300 paketića najmlađim sugrađanima. Tom prilikom biće izvedena novogodišnja predstava “Želja za Deda Mraza”, a mališane će zabavljati i animatori. 

U okviru projekta "Deda Mraz u Kragujevcu”, Udruženje građana "300 Kragujevčana" organizovalo je u prethodnom periodu akciju “Opremimo Deda Mraza” na nekoliko lokacija u gradu. Građani su bili u prilici da tokom akcije doniraju slatkiše i igračke od kojih je spakovano oko 430 paketića za mališane. Paketići će biti dodeljeni deci koju su roditelji prijavili Udruženju “300 Kragujevčana”.  

U Sportskoj sali Osnovne škole “Julijana Ćatić” u Stragarima danas je dodeljeno 130 paketića, dok će sutra od 11 sati na Đačkom trgu ispred Prve gimnazije paketiće dobiti oko 300 mališana. Iz Udruženja “300 Kragujevčana” najavljuju da će igračkama obradovati i decu iz Centra za razvoj usluga socijalne zaštite “Kneginja Ljubica“. 

Za decu, koja će paketiće preuzeti sutra ispred Prve gimnazije, pripremljen je zabavni program. Članovi Pozorišta mladih “Abrašević” odigraće predstavu “Želja za Deda Mraza”, a potom će decu zabavljati mađioničar Raxon i brojni animatori.