Info

Građani se žale na nepokošenu travu u Šumaricama, evo šta kažu nadležni (FOTO)

Autor: Branko Vukašinović
15:00 | Sreda, 26 05 2021

Pojedini Kragujevčani se žale da trava u Spomen parku “Kragujevčaki oktobar” u Šumaricama nije pokošena. Portal InfoKG je ovim povodom kontaktirao Javno komunalno preduzeća “Šumadija”, pa su ekipe poslali na teren i pre slanja saopštenja u kom novode da će travu na ovom prostoru pokosti narednih dana.  

Lepo vreme izmamilo je veliki broj Kragujevčana da prošetaju i Spomen parkom “Kragujevački oktobar” u Šumaricama. Međutim, problem im pravi trava koja nije pokošena. Zbog toga su se pojedini građani požalili na ovaj problem i na društvenim mrežama objaljivali fotografije. 

Portal InfoKG je juče kontaktirao Javno komunalno preduzeće “Šumadija”, koje je nadležno za obavljanje ovih poslova.
Prema rečima naših čitalaca ekipe “Šumadije” su već juče bile na terenu i otpočele košenje trave, a danas je iz ovog preduzeća stigao i odgovor. 

Po ugovoru sa Spomen parkom “Kragujevački oktobar” u obavezi smo da četiri puta u toku sezone pokosimo Šumarice. Prvi rok je do 20. aprila, drugi rok je do 20. juna… Bez obzira na rokove koje ćemo ispoštovati, mi smo juče započeli drugo košenje”, saopštili su za InfoKG iz JKP “Šumadija”. 

Iz ovog preduzeća najavljuju da će i narednih dana nastaviti sa košenjem trave u Spomen parku “Kragujevački oktobar” u Šumaricama.

Galerija slika