InfoFoto: mup.gov.rs - Ilustracija

HAPŠENJE: Kragujevčanin krio u stanu drogu i oružje

Autor: InfoKG
12:40 | Četvrtak, 16 05 2024

Kragujevčanin M. M. (1984) je uhpašen, jer je policija prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje je koristio, pronašla oko 750 grama materije za koju se sumnja da je marihuana, 79 grama praškaste materije za koju se sumnja da je kokain, kao i digitalnu vagicu. Takođe, pronađeni su i oduzeti pištolj sa pripadajućim okvirom i revolver.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Кragujevcu uhapsili su M. M. (1984) iz ovog grada, zbog sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje je osumnjičeni koristio u Кragujevcu, pronašla oko 750 grama materije za koju se sumnja da je marihuana, 79 grama praškaste materije za koju se sumnja da je kokain, kao i digitalnu vagicu.

Takođe, pronađeni su i oduzeti pištolj sa pripadajućim okvirom i revolver. 

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Кragujevcu.