InfoFoto: mup.gov.rs - Ilustracija

HAPŠENJE zbog PREVARE: Leskovčanin i Kragujevčanin od dve žene uzeli novac da bi ih navodno zaposlili

Autor: InfoKG
16:05 | Utorak, 21 05 2024

Tridesetdevetogodišnji Leskovčanin i tridesetsedmogodišnji Kragujevčanin uhapšeni su zbog sumnje da su od dve žene uzeli novac da bi ih navodno zaposlili. Protiv osumnjičenih biće podnete krivične prijave.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Кragujevcu, intenzivnim operativnim radom, identifikovali su i pronašli tridesetdevetogodišnjeg muškarca iz Leskovca i tridesetsedmogodišnjeg muškarca iz Кragujevca, osumnjičene da su učinili krivično delo prevara.

Кako se sumnja, tridesetdevetogodišnjak je lažno se predstavivši stupio u kontakt sa tridesetosmogodišnjom Кragujevčankom, koju je doveo u zabludu da će je zaposliti preko navodnih kontakata sa rukovodstvom u jednoj zdravstvenoj ustanovi, ukoliko mu da novac, što je ona i učinila.

Takođe, tridesetdevetogodišnjak i tridesetsedmogodišnjak se sumnjiče da su od četrdesetčetvorogodišnje žene iz Кragujevca, na prevaru, uzeli 1.850 evra kako bi je navodno tridesetdevetogodišnjak zaposlio u jednoj firmi u Кragujevcu.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Кragujevcu, protiv osumnjičenih biće podnete krivične prijave u redovnom postupku.
Iz Policijske uprave u Kragujevcu pozivaju građane, koji su oštećeni na ovaj ili sličan način, da im se jave.