InfoFoto: kragujevac.rs - Arhiva

Humanitarna akcija ULEPŠAJ NEKOME MATURU: Donirajte haljine, odela, nakit mladima koji to ne mogu sebi da priušte

Autor: InfoKG
08:00 | Sreda, 19 04 2023

Kancelarija za mlade grada Kragujevca i ove godine organizuje humanitarnu akciju pod nazivom “Ulepšaj nekome maturu”, koja traje do 28. aprila. Zainteresovani građani mogu da doniraju haljine, odela, nakit mladima koji to ne mogu sebi da priušte. 

Humanitarna akcija Kancelarije za mlade “Ulepšaj nekome maturu” ima za cilj da obraduje maturantkinje i maturante, koje nisu u mogućnosti da priušte haljinu, odnosno odelo za matursko veče.

Haljine, odela, obuća, aksesoari (nakit, tašne, ešarpe, kravate…) mogu se doneti u prostorije Kancelarije za mlade, ulica Rudnička 7a/5 (ulaz iz Bulevara kraljice Marije), do 28.aprila, radnim danima od 8 do 15 časova.

Matura je značajan i dirljiv događaj u životu svake mlade osobe i zato pozivamo sve sugrađane/ke da nam se pridruže i da zajedno ulepšamo nekome matursko veče, poručuju iz Kancelarije za mlade.

Potrebno je da odeća koja se donira bude čista. Humanitarna akcija je anonimnog karatera.

U saradnji sa Trgovinsko-ugostiteljskom školom ''Toza Dragović'', maturanti koji se do kraja aprila jave Kancelariji za mlade, dobiće besplatno šišanje, feniranje ili probnu frizuru za maturu. Ovu uslugu mogu da iskoriste do 10. maja, u školskom frizerskom salonu.