InfoFoto: Nova snaga Kragujevca

IZBORI: Nova snaga Kragujevca: Glas studenata može biti presudan za promene

Autor: InfoKG
16:15 | Petak, 08 12 2023

Izborna lista NOVA SNAGA KRAGUJEVCA - NIKOLA NEŠIĆ saopštila je da je svesna značaja studenata za društvo u Kragujevcu i Srbiji, kao i da njihov glas na predstojećim lokalnim i parlamentarnim izborima može biti presudan za promene.

Koliko gradska vlast brine o studentima pokazala je ukidanjem stipendija iz lokalnog budžeta. Mladi i obrazovani ljudi nisu neosvešćeni i znaju da će njihov glas biti veoma važan, ako žele da dođe do promena u društvu. Zato verujem da će izaći na predstojeće izbore. Želim da kao studentkinja Fakulteta političkih nauka pozovem sve svoje kolege da 17. decembra izađu na lokalne izbore i podrže izbornu listu 8. NOVA SNAGA KRAGUJEVCA - NIKOLA NEŠIĆ”, navodi se u saopštenju koje potpisuje kandidat za odbornika liste NOVA SNAGA KRAGUJEVCA - NIKOLA NEŠIĆ, Neda Stefanović.

Koaliciju NOVA SNAGA KRAGUJEVCA čine Zajedno, Srbija centar, Ekološki ustanak, Zeleno - levi front i Šumadijska regija, koji na parlamentarnim izborima podržavaju listu 7. SRBIJA PROTIV NASILJA. 

*Portal InfoKG svim učesnicima lokalnih izbora omogućio je plasiranje saopštenja u integralnoj verziji, te nismo odgovorni za sadržaj istih. Stavovi izneti u tekstu ne izražavaju nužno našu uređivačku politiku.