InfoFoto: Za Kragujevac - ZNAMO SE! Dr Miroslav Stojanović Džiga

IZBORI: “Za Kragujevac - Znamo se! Dr Miroslav Stojanović Džiga”: Plan je da završimo izgradnju Operativno-tehničkog centra "Vodovoda"

Autor: InfoKG
14:00 | Sreda, 13 12 2023

Nosilac liste “Za Kragujevac – ZNAMO SE!”, dr Miroslav Stojanović Džiga predstavljajući program izborne liste koju predvodi, rekao je da je cilj da se u prvoj godini mandata završi Operativno - tehnički centar za potrebe Javnog komunalnog preduzeća “Vodovod i kanalizacija”.

Završetkom Operativno-tehničkog centar stvaraju se uslovi da se baza Vodovoda sa lokacije Servisa prebaci na lokaciju u radnoj zoni skladišta gde je i započeta izgradnja OTC-a. Time otvaramo prostor od gotovo 4 hektara koji može da se pripoji jezeru Bubanj, čime bi napravili zelenu oazu na samom ulasku u grad. Program grupe građana “Za Kragujevac-Znamo se!”, predviđa da građani putem javnog izjašnjavanja sami odluče da li će na ovom prostoru formirati park, mini akva park ili kompleks bazena. Naš predlog biće da se na tom prostoru izgradi akvarijum PMF-a. Na ovim lokalnim izborima birači imaju za koga da da glasaju, za listu broj 12 - Za Kragujevac - Znamo se!”, saopštio je dr Miroslav Stojanović Džiga. 

*Portal InfoKG svim učesnicima lokalnih izbora omogućio je plasiranje saopštenja u integralnoj verziji, te nismo odgovorni za sadržaj istih. Stavovi izneti u tekstu ne izražavaju nužno našu uređivačku politiku.