InfoFoto: Printscreen - TV Prva

Kragujevčani sa YU grupom ušli u 2024.

Autor: InfoKG
13:45 | Ponedeljak, 01 01 2024

Kragujevčani su u 2024. godinu ušli sa YU grupom, koja je održala koncert na Trgu Radomira Putnika, i uz vatromet. Iz dežurnih službi za InfoKG su potvrdili da je novogodišnja noć protekla mirno. Prvorođena beba u Novoj godini u Kragujevcu je dečak koji je na svet došao 55 minuta posle ponoći.

Novogodišnjim koncertom na Trgu Radomira Putnika počela je proslava dočeka 2024. U podne je nastupio bend Vesele osmadesete, a od 21:30 časova bend Darkshines, a nakon toga YU grupa, koja je izvela svoje najveće hitove. Kraj stare i početak Nove godine označen je tradicionalnim vatrometom sa zgrade Gradske uprave. 

Kragujevčani su Novu godinu dočekali i u brojnim gradskim kafićima i restoranima, ali se većina odlučila za doček kod kuće sa porodicom i prijateljima. 

Iz dežurnih službi su poručili da je novogodišnja noć u Kragujevcu protekla mirno. Opširnije ovde: Uprava za vanredne situacije: Novogodišnja noć u Kragujevcu bila mirna, zabeleženo ŠEST intervencija.    

U porodilištu kragujevačkog Univerzitetskog kliničkog centra prva beba u 2024. rođena je 55 minuta posle ponoći. Reč je o dečaku koji je dobio poklon čestitku od grada u vrednosti od 100.000 dinara.