InfoFoto: Glas Šumadije

Maksimović podneo ostavku na mesto člana Gradskog veća

Autor: InfoKG
11:00 | Utorak, 11 10 2022

Član Gradskog veća zadužen za komunalnu delatnost, Vladimir Maksimović podneo je ostavku, piše Glas Šumadije

Maksimoviću je ovo drugi mandat u Gradskom veću, bio je član tog tela i u vreme kada je gradonačelnik bio Radomir Nikolić. U gradsku vlast ulazi kao predsednik manjinske liste Slovaka, odnosno stranke Jaka Srbija, koja je u Skupštinu na prošlim izborima ušla na listi SNS-a.

Već duže vreme govori se da će Maksimović biti smenjen zbog toga što gradonačelnik Nikola Dašić, navodno, nije zadovoljan njegovim radom.

Promene u Gradskom veću najavio je i gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić u razgovoru za Glas Šumadije, ali nije govorio o konkretnim rešenjima.

Svako veče ležem u krevet sa razmišljanjem o tome šta još mogu da popravim u organizaciji svog vremena kako bih više stigao da uradim. Na isti način mislim i o svim svojim saradnicima. U svim resorima ima prostora za više zalaganja, a samim tim rezutati bi mogli da budu bolji nego što jesu i zato gledam da promene budu konstantne, u skladu sa situacijom i mogućnostima, a ne formalne u koorelaciji sa određenim događajima, poput pomenutog formiranja nove Vlade”, rekao je Dašić. 

Izvor: Glas Šumadije