Info

Novi gradski čelnici poranili i “pojurili” na posao, evo i zbog čega

Autor: InfoKG
15:15 | Utorak, 25 08 2020

Novi gradski čelnici jutros su prvog radnog dana poranili na posao, ali ne kako bi odmah prionuli na isti, več da bi izabrali što bolju kancelariju za sebe, saznaje InfoKG. To je otišlo toliko daleko da je jedan funkcioner još juče nakon promovisanja zamenio bravu na kancelariji koju je pikirao, pa se time ozbiljno zamerio kolegi koji je jutros poranio sa ciljem da se useli u istu. 

U javnosti je poznato da je manir prethodne garniture gradskih većnika na čelu sa sada več bivšim gradonačelnikom Radomirom Nikolićem bio da većina njih na posao dolazi oko podneva.  

Međutim, to se, bar prvog radnog dana nove vlasti, izgleda promenilo. Naime, novi gradski većnici jutros su, kako saznajemo, poranili pre svega iz razloga da za sebe prigrabe komotnije kancelarije. 

Ako je verovati traču iz Gradske uprave koji se tokom prepodneva proširio po kuloarima, jedan novi funkcioner još juče se obezbedio, tako što je nakon sednice Skupstine grada na kojoj je promovisan u gradskog većnika zamenio bravu na kancelariji koju je pikirao i time se ozbiljno zamerio kolegi koji je jutros poranio sa ciljem da se useli u istu (imena poznata redakciji). 

Sve ovo, donekle, podseća na ekskurziju za srednjoškolce sa noćenjem u nekom hotelu, kada nakon što stignu u isti nastane jagma za razmeštanjem po sobama. 

Nadamo se da će, nakon što se smeste i rasporede po kancelarijama u zgradi Gradske uprave, i ubuduće isto tako biti ažurni po pitanju rada i rešavanju problema građana. Ostaje nam da vidimo da li će tako i biti.