Info

Novosađanin harao gradom: Decu presretao i pretio im šrafcigerom, otimao novac i telefone

Autor: Jovana Mladenović
13:52 | Petak, 15 11 2019

Novosađanin I. S. (1999) uhapšen je nedugo pošto je sinoć presretao maloletnike po Kragujevcu i, uz pretnju šrafcigerom, otimao od njih mobilne telefone i novac. Na njegovoj meti našla se i jedna devojčica koja je čekala gradski bus, ali je ona, prema informacijama našeg portala, vrišteći uspela da otera razbojnika od sebe. 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su I. S. (1999) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio dva razbojništva i razbojništvo u pokušaju. 

Sumnja se da je on sinoć na ulici u Kragujevcu od dvojice maloletnika, uz pretnju šrafcigerom, oteo dva mobilna telefona i novac, kao i da je na isti način od maloletnice na autobuskom stajalištu pokušao da uzme telefon i novac. 

Policija ga je ubrzo uhapsila i pronašla šrafciger koji je, kako se sumnja, koristio prilikom izvršenja krivičnih dela, kao i mobilne telefone koji će biti vraćeni vlasnicima. 

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.