Info

OGRANIČENA PONUDA dvosobnih stanova sada već od 59.950€

Autor: infokg.rs
12:10 | Nedelja, 28 05 2023

Verovatno ste u poslednjih nekoliko godina više puta čuli ili imali prilike da pročitate sledeći citat: "Ukoliko se pitate da li je pravi trenutak za kupovinu nekretnina, stručnjaci su saglasni – jeste. Prvi momenat koji je bio najbolji za ulaganje u ovu oblast bio je pre 30, 40 godina, drugi je sada." Ovakvu izjavu mogli smo još jednom da čujemo na nedavno održanoj konferenciji Poslovanje sa svrhom, sa koje je poručeno i sledeće: "Prilikom izbora nekretnine bitne su tri stvari – lokacija, lokacija i lokacija. Takođe, reč je o investiciji sa kojom na duge staze nikada nećete biti u gubitku." I zaista je tako, kupovina nekretnine danas je uvek isplativija od one koja će se desiti u budućnosti, a kada je o lokaciji reč, nema spora da je lokacija ta koja diktira ne samo trenutnu vrednost nekretnine već i njenu buduću utrživost.

Pred Vama je sjajna prilika da u okviru ograničene ponude, po ceni već od 59.500€ + pdv (pdv iznosi 10%, a kupci prve nekretnine ostvaruju pravi na povraćaj tog iznosa), postanete vlasnik dvosobnog stana u najatraktivnijem stambeno-poslovnom kompleksu u Kragujevcu, pored Palate pravde "New Point Business & Residence by Matis".

Ovo je jedinstvena prilika da steknete svoj sopstveni dom po izuzetno povoljnoj ceni. Svi naši stanovi su elegantno dizajnirani, moderni i udobni, pružajući vam visok nivo komfora i kvaliteta života. Svaki detalj je pažljivo osmišljen kako bi zadovoljio Vaše potrebe i očekivanja.

Naša lokacija je takođe jedan od naših najvećih aduta. Naša lokacija je idealna za sve koji žele da budu u srcu dešavanja. Nalazimo se u blizini centra grada, u oblasti koja se brzo razvija i nudi mnoge mogućnosti za poslovanje. Naš stambeno-poslovni kompleks je savršen izbor za one koji traže udobnost stanovanja i mogućnosti za poslovanje na jednom mestu.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da postanete vlasnik svog dvosobnog stana po ceni od samo 59.500€. Kontaktirajte nas odmah i saznajte više o ovoj neponovljivoj ponudi sa ograničenim trajanjem.

Vreme je da ostvarite svoj san o vlastitom domu! Vidimo se u "New Point Business & Residence by Matis".

Ukoliko ste i dalje u dilemi, možda je najbolja pomoć u odluci kupovine stana u stambeno-poslovnom kompleksu "New Point by Matis" jedinstveni izložbeno-prodajni salon, prvi takve vrste na našim prostorima, sa kompletno opremljenim pokaznim stanom u realnoj razmeri. 

Zakažete posetu izložbeno prodajnom salonu, pozivom na broj +381 69/610-810 ili registrujete interesovanje na zvaničnom sajtu projekta www.newpointmatis.rs kako biste iskoristili najpovoljnije uslove kupovine u ovoj fazi prodaje.

*Promo