InfoFoto: Printscreen - Instagram/192_rs

OVAKO SE SEJE SMRT NA PUTEVIMA: Kamikaza-šleper na putu Kragujevac - Topola (VIDEO)

Autor: InfoKG
08:00 | Ponedeljak, 20 03 2023

Mnogi se pitaju zašto su srpski putevi smrtno opasni! Mnogi vozači rizikuju, ne samo svoj, već i živote ostalih učesnika u saobraćaju, piše Kurir.

Sada stiže zastrašujuči snimak iz Šumadije. Mesto: put Kragujevac-Topola.

Na magistrali šleper obilazi na čistu punu liniju. U tom momentu iz suprotnog smera nailazi automobil u kom je porodica sa dvoje dece. Kamion ide direktno na njega, ali srećom baš na tom mestu je proširenje pa vozač izmiče sigurnoj smrti.

Takođe, velika je sreća da se pri ulasku u krivinu kretao propisanom brzinom, pa je moga da reaguje i spasi živu glavu i živote porodice.

Jedan postupak vozača drugog kamiona je zastrašujući. Iako je video da ga "siledžija na putu" pretiče, i video da mu u susret ide automobil, nije ni pomislio da pritisne kočnicu već se kreće svojom brzino, dok vidi da vozač automobila gleda smrti i oči. 

Snimak pokazuje da je ponašanje vozača na našim ulicama izmaklo kontroli.

"Pitamo kompaniju koja je vlasnik kamiona, koliko vašim vozačima i vama vredi ljudski život? U automobilu koji je naišao u susret vozaču ubici, bila je porodica sa dvoje dece. Ovo je treće preticanje preko pune linije koje je načinio isti "profesionalni" vozač za svega nekoliko minuta. Koji je vaš komentar, pišite nam?", navodi se na Instagram profilu 192.

Izvor: Kurir