InfoFoto: Ilustracija - mup.gov.rs

“Pao” diler, policija mu u stanu pronašla ekstazi, amfetamin, marihuanu... (FOTO)

Autor: InfoKG
10:00 | Ponedeljak, 10 08 2020

Кragujevčanin J. M. (2000) je uhapšen, pošto je policija kod njega u stanu pronašla amfetamin, ekstazi, marihuanu, semenke indijske konoplje i novac od prodaje narkotika, dok je protiv dvadesettrogodišnjeg sugrađanina podneta krivična prijava, jer mu je u džepu pronađen paketić marihuane, za koji se sumnja da je kupio od uhapšenog. 

Prilikom pretresa J. M. pronađena je manja količina marihuane, a u njegovom stanu na području Кragujevca, pronađeno je 70 grama amfitamina, 152 tablete ekstazija, više od 180 grama marihuane, oko 20 grama praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga, 16 semenki indijske konoplje i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika. 

Policija je na području Кragujevca, kod dvadesettrogodišnjaka, u džepu jakne, pronašla paketić sa 5,4 grama marihuane, koju je prethodno, kako se sumnja kupio od J. M.

Osumnjičeni J. M. je uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu. Sudija za prethodni postupak Višeg javnom tužilaštva u Кragujevcu mu je odredio pritvor do 30 dana.

Galerija slika