Info

Plaza postala velika, a rupa na putu ispred glavnog ulaza sve veća, samo nadležni uspevaju da je zaobiđu (FOTO)

Autor: Jovana Mladenović
12:30 | Petak, 29 10 2021

TC Plaza odnedavno je postala velika (BIG Fashion, prim.sut.), a nadležni na asfaltu okolnih saobraćajnica neguju sve veće i veće rupe. 

Tako imamo rupu na ulici ispred samog glavnog ulaza u ovaj tržni centar, koja ima već popriličnu istoriju. Ne mogu je zaobići vozači jedne od najfrekventnijih saobraćajnica u gradu, kako Kragujevčani, tako i brojni sa strane koji svakodnevno dolaze u tržni centar, ali je zato nadležni uspešno zaobilaze, to im baš odlično ide.

Portal InfoKG u više navrata pisao je o pomenutoj rupi, nakon čega je ona bivala označena i nasipana, ali taj potez nadležnih najbolje opisuje ona narodna "Drž' vodu dok majstori odu". Mnogo je ako i tri dana portaje tako "stručno" sanirana rupa. 

Pisali smo i o raskrsnici malo poviše pomenute rupe, gde se oko druge i mnogo veće, uredno obeležavala horizontalna saobraćajna signalizacija. 

To nam daje za pravo da kažemo da nadležni kao da namerno zaobilaze kvalitetno rešavanje i tako sitnih poslova, kao što je krpljenje rupe na mestu sa tako frekventnim saobra ćajem. 

Ovo je samo jedan od primera čistog nemara gradske vlasti, jer niko ne može da kaže da za toliko nema novca u gradskoj kasi.

Naravno, ovo je i samo jedan od primera kragujevačkih rupa koje bi bilo nemoguće pobrojati jer ih ima na svakom koraku.

Galerija slika