InfoFoto: Facebook/300 Kragujevčana

Potvrđeno pisanje portala InfoKG: Suzana Milovanović nova direktorka PU “Nada Naumović”

Autor: InfoKG
12:00 | Ponedeljak, 27 05 2024

Ministarstvo prosvete imenovalo je Suzanu Milovanović iz Grupe građana “300 Kragujevčana” za vršioca dužnosti direktora Predškolske ustanove “Nada Naumović”. Na taj način, potvrđeno je pisanje portala InfoKG početkom ovog meseca: I dalje se raspoređuju DIREKTORSKE FOTELJE: Promena i u Predškolskoj ustanovi “Nada Naumović”.

Portal InfoKG je pre dvadesetak dana objavio da je nakon više od osam godina vođenja Predškolske ustanove “Nada Naumović“, Milka Simić podnela ostavku na funkciju direktora i da bi na njeno mesto trebalo da dođe Suzana Milovanović iz Grupe građana “300 Kragujevčana”. 

To se i obistinilo. Iz Ministarstva prosvete je tokom prošle nedelje stigao dopis da je za vršioca dužnosti direktora Predškolske ustanove “Nada Naumović” imenovana Suzana Milovanović. 

Inače, Suzana Milovanović je zaposlena u toj ustanovi već 14 godina i bila je glavni vaspitač u vrtiću “Bambi“. Ona je i potpredsednica Grupe građana “300 Kragujevčana“. 

Podsetimo, nedavno su nove direktore dobili i Gradska turistička organizacija Kragujevac, Ustanova kulture “Koraci”, Predškolska ustanova “Đurđevdan” i Centar za obrazovanje. Kako InfoKG nezvanično saznaje, u narednom periodu biće još zamena direktora u kragujevačkim ustanovama i preduzećima.