Info

PRAZNIČNO RADNO VREME zbog DANA PRIMIRJA u Prvom svetskom ratu

Autor: InfoKG
12:00 | Petak, 10 11 2023

Povodom obeležavanja Dana primirja u Prvom svetskom ratu, 11. novembra, većina ustanova, institucija i firmi sutra neće raditi, dok će u pojedinima biti organizovana dežurstva. 

Dom zdravlja     

Kovid ambulanta Doma zdravlja u ATD-u sutra će raditi od 8 do 18 časova.

Dom zdravlja Kragujevac će zbog praznika organizovati dežurstvo i u Zdravstvenoj stanici broj 4, u službama opšte medicine i za zdravstvenu zaštitu školske dece i omladine, sutra od 8 do 18 časova. Isto radno vreme imaće Služba za zdravstvenu zaštitu predškolske dece, koja se nalazi u centralnom punktu u krugu Univerzitetskog kliničkog centra Kragujevac i Služba kućnog lečenja. Služba polivalentne patronaže radiće od 7 do 14 časova.  

Ambulanta u Stragarima radiće od 7 do 12 časova, a od 12 do 14 časova na terenu.  

Apoteka Kragujevac

U Kragujevcu će sutra jedino apoteka “Bubanj” biti dežurna, radiće uobičajeno 24 časa. 

JKP “Šumadija” – parking, javni prevoz i pijace 

Parking

Parkiranje se neće naplaćivati sutra na opštim i posebnim parkiralištima. To ne važi i za Parking garažu u ulici Kneza Miloša, koja će raditi 24 časa i gde će se naplaćivati parkiranje.  

Javni prevoz

Autobusi javnog gradskog i prigradskog prevoza zbog praznika će sutra saobraćati po redu vožnje za nedelju i državni praznik.  

Pijace

Pijace će sutra raditi po uobičajenom radnom vremenu. Šarena pijaca od 8 do 16 časova, Zelena pijaca “Aerodrom” od 6 do 20 časova, a ostale pijace (Bresnica, Bubanj, Erdoglija, Stanovo) radiće od 6 do 16 časova.  

Pošta Kragujevac

Zbog praznika neće raditi ni pošte u Kragujevcu, osim dežrnih u Šoping centru “Big Fashion Kragujevac” i “Roda centru”. Pošta u Šoping centru “Big Fashion Kragujevac” sutra će raditi od 10 do 20 časova. Pošta u “Roda centru” sutra će raditi od 8 do 20 časova. 

Šoping centar “Big Fashion Kragujevac”

Šoping centar “Big Fashion Kragujevac” sutra će raditi uobičajeno od 10 do 22 časa.   

Narodna biblioteka "Vuk Karadžić"

Biblioteka sutra neće raditi.