InfoFoto: facebook/Nurdor Srbija

Pridružite se NURDOR kampanji u Kragujevcu za Svetski dan dece obolele od kancera

Autor: InfoKG
14:30 | Sreda, 14 02 2024

U susret Svetskom danu dece obolele od kancera koji se obeležava svakog 15. februara, Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka (NURDOR) u Kragujevcu poziva sve građane da se pridruže kampanji #IJASEBORIM i zajedno naprave razliku.

Ove godine, volonteri NURDOR-a čekaju vas na štandovima u dva lokacije u gradu: na Platou kod Krsta od 12h do 14h i u tržnom centru BIG Fashion Kragujevac od 10h do 22h. Na štandu kod Krsta, tačno u 13h, mladi sugrađani koji su izlečeni od raka poslaće simbolična srca podrške svim mališanima koji se trenutno bore sa ovom bolešću, kao i u znak sećanja na one koji su izgubili bitku.

Posetioce će zabavljati Funny Time Maskote, Kristina animator, i Joca sa face paintingom, čineći ovaj dan posebnim kako za decu, tako i za odrasle.

"Svake godine se trudimo da skrojimo svet po meri onih koji nas uče šta je to hrabrost. Pridružite nam se u četvrtak, 15. februara, da zajedno promenimo sve(t) i pružimo podršku deci oboleloj od kancera", poručuju iz NURDOR-a.

Vaša podrška može značiti svet nekome ko se bori sa najvećim izazovima. Vidimo se na štandovima – zajedno možemo promeniti sve(t)!

Izvor: Glas Šumadije