Info

Pripreme za Šumadijski sajam poljoprivrede, nadmetanje za ugostiteljski šator

Autor: Jovana Mladenović
13:50 | Petak, 18 08 2017

Pripreme za 14. Šumadijski sajam poljoprivrede, koji se održava od 7. do 10. septembra na Šumadija sajmu, su u toku, a sa tim u vezi biće organizovana i licitacija za davanje u zakup prostora za postavljanje ugostiteljskog šatora površine 300 kvadratnih metara. 

Na sajmu će biti održane izložbe iz oblasti poljoprivrede, stočarstva, voćarstva, ruralnog razvoja. Na izložbama iz oblasti stočarstva će se vršiti ocenjivanje grla i dodela nagrada za najbolje. Tradicionalno i ove godine biće upriličen program Džokej kluba iz Kragujevca, koji će prikazati izložbu konja i ocenjivanje, takmičenje u preponskom jahanju, vožnju fijakerom.  Izložba voća ce se na ovogodišnjem sajmu poljoprivrede održati po drugi put. U hali sajma biće održana izložba tradicionalnih zanata i domaće radinosti. Takođe na otvorenom delu, svih dana sajma biće izložbeni prostor akvaristike.

Prostor za izdavanje je površine 300 metara kvadratnih i nalazi se ispred glavnog ulaza Šumadija sajma. Početna cena bez PDV-a iznosi 180.000 dinara.

Pravo učešća na licitaciji imaju sva fizička i pravna lica, čiji predstavnik mora da poseduje pismeno ovlašćenje za učešće na licitaciji, koja polože kauciju u iznosu od 10 odsto od početne cene. Razgledanje prostora za zakup može se vršiti svakog radnog dana od 10 do 14 časova na Šumadija sajmu.

Licitacija će biti održana 30. avgusta, a sve detalje, uslove i informacije možete dobiti putem telefona 034/503-500.