InfoFoto: Facebook

RASVETLJENO UBISTVO ZEČEVIĆA posle 15 meseci: Evo ko je osumnjičeni

Autor: InfoKG
16:12 | Petak, 20 05 2022

Kraljevčanin S. M. (1999) osumnjičen je da je u februaru prošle godine ubio tridesetosmogodišnjeg Nikolu Zečevića u Glavnoj ulici u Kragujevcu. Osumnjičeni je već u zatvoru u Beogradu, zbog sumnje da je u aprilu ove godine ubio i tridesetsedmogodišnjeg muškarca u Nehruovoj ulici u Novom Beogradu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije i Policijske uprave u Kragujevcu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Kragujevcu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su ubistvo tridesetosmogodišnjeg muškarca, koje je, kako se sumnja, 12. februara 2021. godine u Kragujevcu izvršio S. M. (1999) iz Kraljeva.

On se tereti da je u Ulici kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića, u večernjim satima, sa više hitaca iz vatrenog oružja usmrtio tridesetosmogodišnjeg muškarca iz Kragujevca.

S. M. se nalazi u pritvorskoj jedinici Centralnog zatvora u Beogradu, zbog postojanja osnova sumnje da je 28. aprila ove godine izvršio teško ubistvo tridesetsedmogodišnjeg muškarca u Nehruovoj ulici u Novom Beogradu.