Info

Rekonstrukcija parkinga kod Tržnice na Aerodromu: Evo kada kreće naplata i kolika će biti cena po satu

Autor: Jovana Mladenović
13:00 | Četvrtak, 14 07 2022

JKP Šumadija Kragujevac izvodi radove na rekonstrukciji i obeležavanju parking prostora ispred tržnice u naselju Aerodrom. 

Nakon završetka radova će početi sa radom zatvoreno (posebno) parkiralište "Tržnica Aerodrom", sa naplatnom kućicom i izlaznom rampom.

Preduzeće izvodi radove na proširenju parkinga ispred tržnice Aerodrom pripremom terena za postavljanje asfaltnog zastora u delu koji se proširuje. Takođe se izvode radovi na rekonstrukciji prilaza parkingu u delu gde će biti ulazna i izlazna rampa, vrši se priprema za asfalt i izrada oivičenja. Ugradnjom betonske rigole po celoj dužini, a po sredini parkinga, biće rešen problem odvoda vode prilikom padavina ili pranja parkinga.

Rok za završetak građevinskog dela radova je 31. jul, najavii su u izjavi za InfoKG iz JKP Šumadija.

Iz preduzeća očekuju da se sa naplatom krene u avgustu, a o tačnom datumu korisnici će biti blagovremeno informisani. 

Cena parkiranja po započetom satu biće 60 dinara.

Radno vreme parkirališta biće od 7 do 21 čas. 

- Svim posetiocima i korisnicima tržnice Aerodrom biće omogućen lakši pristup parking mestima oko same lokacije, suzbiće se nenamensko korisšćenje parking prostora, naročito za prodavce automobila, nelegalnu prodaju i slično. Namera nam je da uspostavimo komunalni red kada je parkiranje u pitanju na ovoj lokaciji, navode za InfoKG iz JKP Šumadija.