InfoFoto: pixabay.com-ilustracija

SAMOUBISTVO U KRAGUJEVCU: Mladić (19) pucao sebi u grudi, nastradao na licu mesta

Autor: InfoKG
19:24 | Nedelja, 11 06 2023

Daljom istragom biće utvrđene okolnosti pod kojima je došlo do ovog tragičnog događaja.

Devetnaestogodišnji mladić iz Kragujevca pucao je sebi u grudi iz lovačke puške i nastradao na licu mesta, nezvanično saznaje agencija RINA, a prenosi Telegraf.

"Pucao je u sebe iz karabina. Na lice mesta odmah je stigla Hitna pomoć, ali mladiću nije bilo spasa jer je zadobio teške prostrelne rane. Niko ne može ni da pretpostavi šta bi mogao biti uzrok ove tragedije", kaže izvor upoznat sa slučajem.

Daljom istragom biće utvrđene okolnosti pod kojima je došlo do ovog tragičnog događaja.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“.

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra „Srce“ od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Izvor: RINA, Telegraf