Info

SAOBRAĆAJCI poklanjali ruže kragujevačkim damama (FOTO)

Autor: Branko Vukašinović
11:00 | Ponedeljak, 09 03 2020

Povodom obeležavanja Međunarodnog dana žena, 8. marta, pripadnici Policijske uprave Kragujevac juče su poklanjali damama, učesnicama u saobraćaju, ruže.   

Pripadnici Saobraćajne policije kragujevačke Policijske uprave zaustavljali su juče ujutru isključio dame, ali ovoga puta ne da bi im pisali kaznu ili ih legitimisali, već da im poklone ružu. Cvet od policije nisu dobijale samo dame koje su vozle automobil, već i pešaci. Policija na ovaj način je želela da damama ulepša ovaj dan i još jednom ih podseti da vode računa o sebi i poštuju saobraćajne propise.  

Policijski službenici saobraćajne policije su ovim simboličnim poklonima želeli da iskažu iskreno poštovanje prema pripadnicama lepšeg pola, uz poruku da i dalјe budu savesne i odgovorne učesnice u saobraćaju. Ovim gestom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pokazali su još jednom brigu, poštovanje i posvećenost u razvoju poverenja sa svojim građanima, zbog čega se naša policija opravdano profiliše kao javna služba koja odgovorno vodi računa o njihovoj bezbednosti”, saopšteno je iz Policijske uprave Kragujevac.

Inače, ovo nije prvi put da Policijska uprava Kragujevac organizuje osmomartovsku akciju. Kragujevački policajci godinama unazad poklanjaju damama ruže za 8. mart.

Galerija slika