Info

U Kragujevcu od jutros DESETAK saobraćajki zbog MAGLE I LEDA (FOTO)

Autor: InfoKG
12:00 | Sreda, 23 01 2019

U Kragujevcu se od jutros dogodilo desetak saobraćajnih nezgoda, uglavnom usled magle i leda na putevima, saznaje InfoKG. Prema nezvaničnim informacijama, u nezgodama koje su se dogodile na nekoliko lokacija na području Kragujevca lakše su povređene tri osobe.     

Zbog magle i leda na putevima od jutros se dogodilo desetak saobraćajnih nezgoda na području Kragujevca. Nezgode su se dogodile u Bulevaru kraljice Marije, u Gornjomilanovačkoj ulici u Šumaricama, kod crkve u Grošnici, u Erdeču, kod Medicinske škole, kod Spomenika crvenoarmejcima na putu između Šumskog raja i Desimirovca i u ulici Dragoslava Srejovića kod Vulović transporta. 

U ovim saobraćajnim nezgodama lakše su povređena tri muškarca. U udesima koji su se dogodili jutros oko 6 sati u Bulevaru Kraljice Marije i u Gornjomilanovačkoj ulici lakše su povrđene dve muške osobe, koje je ekipa Hitne pomoći zbrinula i prevezla na dalju dijagnostiku u Urgentni centar kragujevačkog Kliničkog centra. Pored toga, lakše je povređen još jedan muškarac u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u ulici Dragoslava Srejovića kod Vulović transporta i njega je ekipa Hitn pomoći zbrinula i prevezča u Klinički centar. 

Pored sudara motornih vozila, dogodilo se i sletanje šlepera sa puta kod Spomenika crvenoarmejcima na putu između Šumskog raja i Desimirovca, dok se jedan šleper zaglavio na mostu u Erdeču.   

Apeluje se na vozače da prilagode brzinu zimskim uslovim i stanju na putevima, i da oprezno voze zbog magle i leda.

Galerija slika