InfoFoto: GTO Kragujevac - Arhiva

U toku prijave za NAJLEPŠA DVORIŠTA

Autor: InfoKG
08:00 | Petak, 24 05 2024

Gradska turistička organizacija “Кragujevac” i ove godine organizuje manifestaciju Dani otvorenih dvorišta tokom koje će biti izabrana najlepša dvorišta u četiri kategorije, najlepši detalj, najlepše etno dvorište, najlepše park dvorište i najlepše dvorište. Svi zainteresovani građani mogu da se prijave do 5. juna mejlom info@gtokg.org.rs ili pozivom na broj telefon 034/332-172.

Stručni žiri u kojem će i ovog puta biti predstavnici Gradske turističke organizacije “Кragujevac”, Centra za strna žita i razvoj sela, gradskog Zelenila, tj preduzeća JКP “Šumadija” i kompanije Dunav osiguranje izabraće najlepša dvorišta. Za pobednike su obezbeđene vredne nagrade.

Posle posete svim prijavljenim učesnicima manifestacije Dani otvorenih dvorišta, planirano je da krajem juna budu izabrani pobednici na teritoriji Кragujevca. Zajedno sa kolegama iz turističkih organizacija u okruženju, na čijoj se teritoriji, takođe, organizuje ova manifestacija, žiri u čijem sastavu su predstavnici ovih turističkih organizacija izabraće pobednike na nivou regiona. Nagrade pobednicima biće uručene na jednoj od regionalnih manifestacija tokom jula, odnosno avgusta.

Turistička organizacija Кragujevca poziva sve vlasnike lepo uređenih dvorišta da se prijave i učestvuju na manifestaciji Dani otvorenih dvorišta. Ova manifestacija organizovana je prvi put 2007. godine u Vlakči. 

Izvor: Gradska turistička organizacija Kragujevac