InfoFoto: MUP Srbije - mup.gov.rs - Ilustracija

Uhapšena dvojica Kragujevčana u Rači zbog kokaina

Autor: InfoKG
13:45 | Petak, 04 08 2023

Kragujevčani P. N. (1994) i Đ. R. (2004) uhapšeni su u stanu u Rači, u kom je policija pronašla više kesica sa oko 30,3 grama praha za koji se sumnja da je kokain, kao i digitalnu vagicu. Od Đ. R. policija je oduzela manju količinu iste materije koju mu je, kako se sumnja, prodao P. N.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su P. N. (1994) iz Kragujevca, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, kao i Đ. R. (2004) iz istog grada, osumnjičenog za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Policija je na području Rače, u stanu koji koristi P. N., pronašla više kesica sa oko 30,3 grama praha za koji se sumnja da je kokain, kao i digitalnu vagicu. Pronađena droga je, kako se sumnja, bila namenjena daljoj prodaji.

Takođe, u stanu je zatečen i Đ. R. od koga je policija oduzela manju količinu iste materije koju mu je, kako se sumnja, prodao P. N.

P. N. je određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu, a nakon saslušanja, na predlog tužioca, sudija za prethodni postupak mu je odredio pritvor do 30 dana.

Đ. R. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu u Kragujevcu.