Info

Uhapšeni dileri: Prodavali heroin, kokain, marihuanu (FOTO)

Autor: Jovana Mladenović
11:30 | Sreda, 27 06 2018

Policija je uhapsila četiri osobe iz Kragujevca, Aranđelovca i Topole, koje su uživaocima sa područja Šumadije prodavale drogu. Kod njih su pronađeni heroin, kokain, marihuana i druge praškaste materije za koje se sumnja da su narkotik, a takođe i novac od prodaje istih. 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu i Uprave kriminalističke policije uhapsili su R.Ž. (1965) iz Topole, B.B. (1982) i M.B. (1986) iz Aranđelovca, kao i S.J. (1976) iz Kragujevca. Sumnja se da su oni uživaocima na području Šumadije prodavali opojnu drogu.

Policija je kod osumnjičenih pronašla i oduzela 84,3 grama heroina, 216 grama praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga, 4,1 gram kokaina i 3,2 grama marihuane. Oduzete su i dve vagice za precizno merenje, kao i 3.500 evra i 82.000 dinara, za koje se sumnja da potiču od prodaje narkotika.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.
 

Galerija slika