Info

UŽAS: Alkoholisan udario dečaka kolima, pa se bacio pod voz

Autor: InfoKG
11:44 | Utorak, 04 07 2017

Z.J. (40) iz sela Ljubić kod Knića bacio se u nedelju uveče pod voz koji je saobraćao na relaciji Kragujevac – Kraljevo. Prema jednoj verziji, Janković je to učinio nakon što je dobio informaciju da je dečak kojeg je povredio u sudaru u teškom stanju i da se lekari bore za njegov život, piše BLIC.

Z.J. je u petak uveče oko 22 sata u mestu Vučkovica udario autom šesnestogodišnjeg dečaka koji je bio na biciklu. Nakon uviđaja, dečaka je hitna pomoć odvezla u bolnicu, a Z.J. policija na trežnjenje, jer mu je pronađen alkohol u krvi.

- Proveo je celu noć u policiji, ali se sutradan, u subotu nije vratio kući. Nije ga bilo ni u nedelju, dok uveče nismo čuli da ga je pregazio voz. Bio je divan čovek. Taj se nikada nije posvađao ni potukao. Svima u selu je pomagao. Mislim da se uplašio jer nije znao da li je dečak preživeo posle udesa – kaže za „Blic“ S.J. iz Ljubića, baka nastradalog Z. J.

U Kliničkom centru u Kragujevcu, BLIC saznaje da je dečak primljen sa teškim telesnim povredama i da ima povrede glave. On je hospitalizovan u Centru za anesteziju i reanimaciju Intenzivne nege u KC Kragujevac.

- Trenutno nije u svesnom stanju, ali su mu sve životne funkcije stabilne – kažu iz KC Kragujevac.

Kako BLIC nezvanično saznaje, Z.J. je najverovatnije posle izlaska sa trežnjenja, otišao da obiđe dečaka. Nakon što je video da on nije u svesnom stanju, i da je imao teške povrede, najverovatnije se uplašio i otišao da se baci pod voz.

Sahrana je danas u 12 sati u njegovom selu Ljubić kod Knića.

Izvor: BLIC

Izvor: Blic